Naar de shop

COVID-19 zelftest

COVID-19 Antigen sneltest van Joinstar. Deze spuugtest sneltest is per stuk verkrijgbaar! Een speekseltest is veel gebruiksvriendelijker en makkelijker in gebruik dan de tests met de wattenstaafjes. 

Deze sneltestcassette is nieuw binnen de Nederlandse markt en identificeert op betrouwbare wijze de antigenen in uw speeksel die in het lichaam aanwezig zijn wanneer u besmettelijk bent met SARS-CoV-2 voor uw omgeving. Uw besmetbaarheid is al meetbaar vanaf 1 dag voordat u klachten krijgt! De testresultaten kunnen na 10 – 15 minuten worden afgelezen.

Toepassingsoverzicht: Voor de detectie van SARS-CoV-2 in speeksel. Patiëntvriendelijk dankzij niet-invasieve monsterafnameIn-vitro diagnostisch gebruik. Monstermateriaal: orofarynx speekselGeen kruisreactiviteit, gevoelig voor mutaties.

Voor bedrijven, instellingen en scholen

Wij leveren de COVID-19 sneltesten ook in grote aantallen voor bijvoorbeeld bedrijven, (zorg)instellingen en scholen. Heeft u interesse, neemt u dan contact met ons op. Dit kan per e-mail naar info@styleyourface.nl of per telefoon 06-52666186.

Houdbaarheid

Houdbaarheid: 12 maanden vanaf de fabricage datum. I.v.m. hygiëne voorschriften is ruilen niet mogelijk. Inhoud per stuk verpakte Joinstar sneltest bevat: 1 testcassette, 1 pipet, 1 speekselzakje, 1 flesje buffervloeistof en een gebruiksaanwijzing / handleiding.

CE Certificaat

Deze test is net zoals Abbott, Roche en Quidel gevalideerd in Europa en in bezit van een geldig CE en TüV certificaat. Ook voldoet deze test aan de minimum eisen van de RKI en PEI (het Duitse RIVM) en is opgenomen in de BfArM-lijst. Het Federaal Instituut voor Drugs en Medische Hulpmiddelen is een onafhankelijke hogere federale autoriteit binnen de portefeuille van het Federale Ministerie van Volksgezondheid in Duitsland. Vanwege de niet-invasieve monsterafname is de sneltest ideaal voor gebruik bij kinderen, ouderen, personen met een handicap.

Prestatiekenmerken

Deze Corona zelftest heeft een prestatiegevoeligheid van 95% en is 96,67% nauwkeurig.

Specificaties

  • Productoverzicht: Monstermateriaal: orofarynx speeksel.
  • Geen kruisreactiviteit, gevoelig voor mutaties.
  • Bewaartemperatuur: 2-30C (houdbaarheid: 12 maanden vanaf de fabricage datum).
Naar de shop