Direct leverbaar uit eigen voorraad

Mondkapjes XL pakket wit (10 stuks) al verkrijgbaar vanaf € 2,19 per stuk. In blauw en zwart vanaf €3,99 per stuk. Bestel ze nu.

Voor 16:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!

Bestel mondkapjes in uni kleuren of met een leuke print

  • Aanbieding!
  • Aanbieding!
  • Mondkapje rozen rose designMondkapje rozen rose design
  • Aanbieding!
  • Aanbieding!
  • mondkapje uni navymondkapje uni navy

    Mondkapje blauw

    5.95
mondkapjes kopen

Waarom heb ik een mondkapje nodig?

Waarom moet ik mondkapjes kopen? Er wordt veel gepraat over het dragen van mondkapjes. Sinds 1 december 2020 is in Nederland het dragen van mondkapjes in publieke ruimten zoals winkels verplicht. In het Openbaar Vervoer (OV) was dit al langer het geval.

Er zijn veel verschillende soorten. Onze niet-medische mondkapjes hebben een onderscheidend voordeel. Ze zijn namelijk ontworpen om te gebruiken in het dagelijkse leven. Door verstelbare elastiekjes passen ze zich aan elk hoofd aan. Ook hebben de meeste mondkapjes een neusbeugel. Dit wordt als erg prettig ervaren. Ook door brildragers. Bovendien hebben we nagedacht over moderne designs. Er goed uitzien en je veilig voelen kan dus wel degelijk prima samen gaan.

Daarnaast zijn onze mondkapjes herbruikbaar en zijn dus ook veel duurzamer dan de weg-werp maskers. Ze zijn per stuk verpakt in een handige zip-bag waardoor je hem hygiënisch op kunt bergen als je hem niet gebruikt. Dat is beter dan los in je broek- of jaszak of in je tas.

Niet medische mondkapjes
(geschikt voor in winkels en
o.a. het OV)
Binnen 2 werkdagen geleverd
Veilig afrekenen met o.a.
iDeal, PayPal of credit card